Artiflora torna a ser el millor centre de jardineria de Catalunya

Un reconeixement que es converteix en el passaport cap a revalidar el guardó de millor centre de l’Estat, Portugal i Andorra que ostenta des de fa un parell anys

Els premis de la prestigiosa revista Garden Magazine (revista professional pel comerç de productes de jardineria) s’atorguen cada dos anys i són un reconeixement públic als centres de jardineria que destaquen pel seu desenvolupament i creixement constant, la seva capacitat d’innovació i el seu lideratge a la seva zona d’actuació.

A les votacions hi participen reconeguts professionals del sector i el premi ha esdevingut un segell de qualitat pels seus candidats i premiats.

L’any 2018, a la passada edició dels premis, Artiflora de Platja d’Aro ja es va classificar com el millor garden center d’Espanya, Portugal i Andorra.

En aquesta edició 2020, de moment, ja s’ha classificat com el millor garden center de Catalunya (entre tots els candidats de cada comunitat autònoma el jurat només n’escull un) i haver guanyat aquest premi li obre les portes a revalidar el premi d’or que va aconseguir fa un parell d’anys.

L’exposició d’estiu 2020 d’Artiflora

Els premis estatals i al millor garden de cada comunitat autònoma està previst que es lliurin a la fira especialitzada Iberflora/Eurobrico 2020 que tindrà lloc a València del 6 al 8 d’octubre.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.