Reforç policial, discoteques tancades i bars musicals sense pista de ball oberts

L’Ajuntament, Policia Local i representants de l’oci nocturn s’han reunit aquest migdia per analitzar la resolució de la Generalitat de Catalunya

Aquest migdia s’han reunit a la Casa de la Vila, l’alcalde, Maurici Jiménez; el cap de la Policia Local, David Puertas; i representants de l’oci nocturn de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

Totes les parts han analitzat l’abast de la suspensió de la Generalitat de Catalunya que afecta a partir de la pròxima nit i durant quinze dies a l’oci nocturn.

Després d’analitzar la resolució del govern català minuciosament i des de tots els punts de vista, s’ha conclòs que a la població, els únics establiments que no podran obrir seran les discoteques. Els locals musicals que no disposen de pista de ball, una quinzena, podran continuar oberts en l’horari d’estiu. Fins a les 3 h entre setmana i fins a les 3.30 h el cap de setmana, vigílies i festius.

Les discoteques han plantejat la possibilitat de demanar una nova llicència municipal que els equipari amb els bars musicals i renunciar a les zones de ball. Administració i privats s’han emplaçat a estudiar-ho a partir de dilluns perquè no és un tràmit ràpid.

L’altra gran preocupaciò del consistori i la Policia Local és com actuaran els grups de persones que sortien dels bars musicals i es dirigien cap a les discoteques, que ara estaran tancades.

A partir de la pròxima matinada es reforçarà la vigilància policial per evitar que un cop tanquin els bars musicals, els clients es quedin a la via pública fent botelló perquè està prohibit o causin problemes i molèsties.

La resolució del govern català també estableix l’horari de tancament de les activitats de salons de joc, casinos i sales de bingo a les 24 h.

Els ajuntaments i l’administració catalana, en l’àmbit de les seves competències, faran les funcions de vigilància, inspecció i control de les mesures establertes. El seu incompliment pot comportar sancions.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.