Sant Jordi d’estiu a les llibreries, floristeries i la Biblioteca

Alguns establiments han decidit no instal·lar la parada al carrer per les mesures d’higiene i distanciament

Tres mesos després de la tradicional diada de Sant Jordi, el 23 d’abril, que no es va poder celebrar per la situació sanitària i el confinament, aquest dijous, 23 de juliol, llibreters i floristes mantenen viva l’essència de la festa del Dia del Llibre i de la Rosa.

La Cambra del Llibre de Catalunya, institució que agrupa els gremis i associacions d’editors, llibreters, distribuïdors i de la comunicació gràfica de Catalunya, juntament amb el Gremi de Floristes, han organitzat el Sant Jordi d’estiu a tots els municipis de Catalunya, d’acord amb la situació sanitària que es viu a cada poble i ciutat.

A Castell-Platja d’Aro, les llibreries i les floristeries s’han adaptat a la normalitat imposada per la Covid-19.

Per exemple, a la Llibreria Susana de Platja d’Aro apliquen l’habitual 10% de descompte amb motiu de Sant Jordi i ofereixen una àmplia selecció de títols per a lectors i lectores de totes les edats. També venen les tradicionals roses de Sant Jordi.

La seva responsable, Gemma Guisado, ens ha explicat que malgrat el canvi de dates i les circumstàncies actuals, hi ha ganes de celebrar Sant Jordi.

El Gremi de Floristes també ha potenciat el regal de roses blanques i vermelles, per expressar un sentiment d’esperança en el futur i de record per les persones afectades per la pandèmia.

D’altra banda, la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro, aquesta tarda, ha organitzat el taller ‘Recordem Sant Jordi: punts de llibre al forn!’ en els espais de la Masia Bas. L’activitat començarà a les 17.30 h i anirà a càrrec de Creativa. La proposta està oberta a infants a partir de cinc anys.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.