The Rhythm Treasures inauguren les Nits de Jazz aquesta nit al Palau d’Esports

Aquest estiu s’ha canviat l’escenari del festival per a tenir control de l’aforament i evitar aglomeracions

A partir de les onze de la nit, l’escenari del Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro rebrà la primera formació convidada a les Nits de Jazz 2020.

Es tracta de la banda The Rhythm Treasures que presentarà l’espectacle All Around The World: una maquinària de rhythm’n’blues i rock’n’roll primitiu amb la vista posada en els juke joints i les pistes de ball nord-americanes de la dècada dels 50.

Encara hi ha entrades disponibles. Són gratuïtes i es poden recollir en el Palau d’Esports i Congressos fins a les nou del vespre.

Cada concert té un aforament màxim d’uns 500 espectadors. Les entrades es poden recollir set dies abans de cada concert, de dilluns a divendres en el Palau d’Esports i Congressos, de 9 a 21 h. El cap de setmana anterior a cada concert també es poden trobar en el Palau d’Esports de Platja d’Aro i el Castell de Benedormiens de Castell d’Aro d’11 a 13 h i de 18 a 21 h.

La pròxima actuació, el divendres 17 de juliol, anirà a càrrec de Sandra Fern Quintet amb la proposta Songs Near The Sea: composicions i estàndards de grans autors del jazz com Duke Ellington, Cole
Porter o George Gershwin.

Les entrades gratuïtes pel concert de Sandra Fern Quintet estaran disponibles a partir del dissabte, 11 de juliol.

La darrera actuació del mes de juliol, tindrà lloc el divendres, 31 de juliol. L’actuació anirà a càrrec Susana Sheiman Grup amb
La Vie en Confidence, un homenatge a Billie Holliday i Edith Piaff dues dones contemporànies, amb vides paral·leles, en moments històrics turbulents, però separades per un oceà… però quines cançons haurien interpretat juntes si haguessin tingut l’ocasió de fer-ho?

Les entrades gratuïtes pel darrer concert de juliol estaran disponibles a partir del dissabte, 25 de juliol.

Durant el mes d’agost, els divendres 7 i 21 d’agost, hi haurà un parell de concerts més.

Més informació clicant sobre el lototip de les Nits de Jazz.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *