Gentada i primeres rebaixes d’estiu

Botigues i terrasses plenes ofereixen una imatge de normalitat que feia setmanes que no es veia

Aquest dissabte a la tarda, els eixos comercials de Platja d’Aro bullien de gent. Voreres, botigues i terrasses plenes de gent. I el trànsit dens. Hotels oberts. Parcs infantils amb criatures. Primers cartells de les Rebaixes d’Estiu en alguns aparadors. Una imatge típica dels mesos d’estiu a Platja d’Aro.

Amb l’etapa de represa s’ha fet el pas definitiu cap a la normalitat, sota les noves normes socials de la Covid-19, però amb una reconfortant sensació de normalitat, que també posa a prova a tota la comunitat i visitants davant del repte de contenir el risc de contagi del Coronavirus. Tinguem seny i gaudim de la nostra normalitat.

close

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Gentada i primeres rebaixes d’estiu”

  1. Aveure si aquesta normalitat que es diu.. surt bé… per què personalment tinc els meus dubtes.. ahir mateix vaig veure una cam rera jove fer-se patrons a tota una colla de joven abans de treballar.. Així que solament espero que surti tot bé.. per tothom

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.