Avui han reobert diversos parcs infantils als 3 nuclis

Moltes famílies han volgut tornar a gaudir dels gronxadors i jocs

Aquest dimecres s’han reobert alguns dels parcs més grans i populars del municipi.

La reobertura és progressiva i va començar el cap de setmana. Avui s’han retirat les cintes que impedien l’accés en els espais del Parc Sant Ramon i Sant Pol a S’Agaró; Plaça Abat Escarré (el parc de les formigues), Mil·lenari, Urbanització Dalmau i carrer Londres a Platja d’Aro; i de la Plaça Poeta Sitjà a Castell d’Aro.

La reobertura s’emmarca dins un procés gradual d’aixecament de la restricció d’ús als parcs infantils o de salut. Dissabte van reobrir els primers. Els parcs de lleure i esportius es van tancar amb l’entrada en vigor de l’Estat d’Alarma a mitjans març.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *