470 diagnosticats, 50 morts i 131 altes

Són les dades actualitzades aquest migdia per Serveis de Salut Integrats Baix Empordà

L’Hospital de Palamós i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, que agrupa diferents centres de salut i residències de la comarca, aquest dimarts, tenen diagnosticats 470 casos de Coronavirus (dijous passat eren 458).

Dades concretes d’aquest dimarts, 5 de maig de 2020

➡️ Pel que fa a pacients ingressats a l’hospital, n’hi ha 15 confirmats i 10 en espera de resultats del test. 19 pacients ingressats a l’hospital han mort en els darrers dies i, des del 13 de març, s’han donat d’alta 112 persones que han pogut marxar cap a casa.

➡️ Hi ha 43 professionals sanitaris confirmats i 11 estan aïllats a casa pendent de rebre el resultat del test.

➡️ Hi ha 32 casos confirmats al centre Palafrugell Gent Gran. En aquest centre ja hi han mort 30 persones. També s’han donat 19 altes.

➡️ Ha mort una persona al centre Palamós Gent Gran i hi ha 5 persones pendents de resultats del test.

*Les dades proporcionades per Serveis de Salut Integrats Baix Empordà i l’Hospital de Palamós contemplen variables o col·lectius que no apareixen en dades procedents d’altres fonts. Ràdio Platja d’Aro es limita a reproduir les dades de les fonts oficials que consultem o ens fan arribar la informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *