Bones ofertes i afluència de visitants a la Botiga al Carrer de Platja d’Aro

L’esdeveniment s’allarga tot el cap de setmana

El centre comercial de Platja d’Aro acull aquest cap de setmana un clàssic: la Botiga al Carrer en la seva edició de finals d’hivern.

El primer cap de setmana sencer de març, els principals eixos comercials s’omplen de parades que liquiden principalment el seu estoc d’hivern, amb descomptes molt llaminers.

Bona part de l’oferta es concentra en els sectors de la moda, complements, roba i sabateria, però també hi ha parament de la llar, llibres o material esportiu, entre altres.

L’esdeveniment l’impulsa des de l’any 2000, l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró amb el suport de l’Ajuntament. Aquest dissabte, s’ha vist una gran afluència de visitants, que han aprofitat el bon temps per fer shopping i gaudir de tota l’oferta de lleure i oci del nucli platjarenc.

La Botiga al Carrer aquest dissabte, 7 de març, a Platja d’Aro

Demà diumenge, entre les 10 i les 22 h, les parades tornaran a instal·lar-se a peu de carrer per convertir Platja d’Aro en una gran festa del comerç de proximitat, rematar l’hivern i donar la benvinguda a la primavera.

A Palamós, també han embalat l’hivern aquest dissabte

Prop d’una cinquantena de comerços de la vila de diversos àmbits comercials, també han sortit al carrer aquest dissabte durant tot el dia, per celebrar la fira Forastoc! Embalem l’hivern! que organitza Fecotur.

Una part de la recaptació de les vendes s’ha destinat a col·lectius socials palamosins i els comerciants han obsequiat en els seus clients amb tiquet per a prendre un got de xocolata desfeta.

Imatge de Fecotur, aquest dissabte, 7 de març

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.