Ja coneixem el cartell del Carnaval 2020 de Castell-Platja d’Aro

77 colles s’han inscrit fins ara a la rua de carrosses i comparses del 22 de febrer

Aquest migdia s’ha conegut el cartell de Carnaval de Castell-Platja d’Aro. Una mirada femenina, desenfada i divertida de la festa, que convida a grans i petits a viure el Carnaval intensament del 15 al 26 de febrer amb una vintena d’actes populars i familiars.

Sens dubte, amb la presentació del cartell i l’arribada de les espectaculars màscares carnavalesques a diversos espais de Platja d’Aro, s’ha activat el compte enrere cap a una de les celebracions més esperades de l’any.

D’altra banda, aquest migdia, es tanca el termini per apuntar-se a la rua de carrosses i comparses del dissabte, 22 de febrer, a Platja d’Aro. Des de l’àrea de Turisme ens han confirmat que a la desfilada matinal s’hi han inscrit 11 colles mentre que en el concurs de la tarda desfilaran 66 colles.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *