Els Mossos d’Esquadra persegueixen i detenen dos motoristes que portaven 4,7 quilograms de marihuana

Els fets van començar durant un control dinàmic a la carretera C-31 en el terme municipal de Castell-Platja d’Aro

Dijous passat, 5 de desembre, agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir, a Sant Feliu de Guíxols , dos homes de nacionalitat holandesa de 29 i 32 anys, residents a Lloret de Mar, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

El mateix dijous, cap a les tres de la tarda, una patrulla de trànsit estava fent un control dinàmic per la carretera C-31, dins el terme municipal de Castell-Platja d’Aro.

A l’altura del quilomètric 312, dues motocicletes van avançar el vehicle policial superant el límit de velocitat i, a més, una d’elles circulava amb un tub d’escapament que feia molt de soroll.

Els agents van indicar als dos conductors que seguissin el vehicle policial però els motoristes, en veure les indicacions, van sortir de la via i es van incorporar a la GIV-6621, la carretera que va de la variant fins a S’Agaró, passant pel Remei.

En aquell moment els dos homes van començar a conduir sense respectar els senyals del trànsit i a gran velocitat, per fer-se escàpols.

Al cap de dos quilòmetres, els mossos van aturar i identificar els dos motoristes a la mateixa via, dins el terme municipal de Sant Feliu de Guíxols. 

En escorcollar-los van veure que sota del seient d’una de les motos hi havia una bossa amb 2,3 quilograms de marihuana i dins d’una motxilla de grans dimensions que l’altre motorista portava a l’esquena, 2,4 quilograms més de droga.

Els dos homes van quedar detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i tràfic de drogues.

Els detinguts, que no tenien antecedents, van passar dissabte a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.