Concentració ciutadana a Platja d’Aro de rebuig a la sentència del procés

Diversos veïns i veïnes del municipi també han participat en la concentració de Girona

Des que s’ha conegut la sentència condemnatòria, s’han succeït els actes de protesta a molts pobles i ciutats. Caravanes de cotxes fent sonar el clàxon i cridant consignes o talls de carreteres han estat algunes de les accions més destacades que s’han dut a terme des de primera hora del matí en el Baix Empordà.

A Castell-Platja d’Aro, la concentració de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem ha començat a les 18.30 h, a la Plaça de la Casa de la Vila.

Els regidors i regidores d’ERC i Junts en el consistori platjarenc i membres de l’ANC han llegit diversos manifestos de rebuig a la sentència i han anunciat la celebració d’un ple extraordinari, aquest dimecres a partir de les 19 h, perquè el plenari debati i aprovi una moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem, demani l’amnistia de les persones preses i en defensa del dret d’autodeterminació. Durant els parlaments també han lamentat que l’alcalde, Maurici Jiménez, del PSC, no hagi assistit en la concentració i han reivindicat el retorn de la pancarta que hi havia a la balconada del consistori on posava “Llibertat presos polítics”.

L’acte s’ha acabat amb el cant de l’himne d’Els Segadors.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *