Evacuen més de 260 alumnes i veïns a Sant Feliu per una fuita de gas

Després del migdia s’ha restablert la normalitat

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols i els Bombers han desallotjat aquest matí 244 alumnes de l’Escola Cor de Maria, el personal del centre i diferents veïns del carrer de la Creu, després de detectar una forta olor de gas a la zona. El desallotjament ha estat preventiu i ha afectat a més de 260 persones.

Simultàniament, els bombers han localitzat l’origen de la fuita en un habitatge pròxim. El gas s’anava acumulant i el perill era molt important. Un cop tallat el conducte de gas, han pogut accedir a l’habitatge i l’han ventilat.

Això ha permès, després del migdia, de mica en mica, que l’escola anés recuperant la normalitat i també l’accés dels veïns en els seus domicilis.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *