170 participants a la primera cursa Vall d’Aro Run Series

La prova s’ha disputat en el Camí de Ronda amb final a S’Agaró

170 esportistes han participat, aquest diumenge al matí, a la primera prova del calendari de la Vall d’Aro Run Series 2019.

La cursa ha començat a les set del matí a l’inici del Camí de Ronda a Torrevalentina, a la platja de Sant Antoni-Calonge. Llevat d’un grup reduït que l’ha fet caminant, la gran majoria dels inscrits s’han apuntat a la modalitat de cursa per fer-la corrent.

Una estona abans s’han tancat les inscripcions presencials, s’han repartit els últims dorsals a S’Agaró i un autobús ha portat en els participants fins al punt de sortida a Sant Antoni.

La Lineal. Vall d’Aro Run Series 2019

Els esportistes han completat un recorregut de més de 10 quilòmetres. La cursa, batejada amb el nom de ‘La Lineal’, ha tingut un format de contrarellotge. L’horari de l’activitat ha permès en els corredors aprofitar les primeres llums del dia per gaudir d’una Costa Brava en estat pur, amb una temperatura agradable després de les intenses pluges d’aquest dissabte que van refrescar l’ambient i d’un espectacle de llums i contrastos entre el mar, la muntanya i els núvols que aquest matí continuaven desfilant per casa nostra.

Lliurament de premis. Vall d’Aro Run Series

La cursa ha finalitzat a la Platja de Sant Pol a S’Agaró amb un esmorzar i una banyada. També s’ha fet el lliurament de premis. La pròxima cursa tindrà lloc el dia 31 d’agost. Serà el torn ‘La Nocturna’, la cursa de muntanya nocturna per Castell d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.