Un veí de Sant Feliu detingut 3 vegades en 5 dies

Després de passar a disposició judicial queda en llibertat amb càrrecs

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van detenir dimarts de la setmana passada dos homes, de 21 i 19 anys, veïns del municipi, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa a una casa de la Ronda Joan Casas.

Cap a dos quarts d’onze del matí, els agents van rebre l’avís que hi havia tres homes que estaven mirant en actitud sospitosa a l’interior d’una casa.

La patrulla es va dirigir cap al domicili i va observar un home que vigilava des de l’exterior d’un domicili. A dins del jardí, un altre home amb un tornavís de grans dimensions estava forçant la porta d’accés.

Els mossos van detenir-los in fraganti. El tercer home, que es trobava a la part del darrere de la casa, va aconseguir fugir.

Detingut en 3 ocasions en 5 dies

Quatre dies abans de ser detingut a la Ronda Joan Casas, un dels joves havia estat detingut a la mateixa ciutat per la sostracció d’una motocicleta, que els agents van recuperar.

L’endemà de la detenció, ambdós homes, que acumulen diversos antecedents, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va deixar-los en llibertat amb càrrecs.

El mateix dimecres, un dels detinguts se’l va detenir novament com a presumpte autor d’un robatori a l’interior d’un vehicle a Palamós. Un tercer delicte pel qual va tornar a passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.