Un veí de Sant Feliu detingut 3 vegades en 5 dies

Després de passar a disposició judicial queda en llibertat amb càrrecs

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van detenir dimarts de la setmana passada dos homes, de 21 i 19 anys, veïns del municipi, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa a una casa de la Ronda Joan Casas.

Cap a dos quarts d’onze del matí, els agents van rebre l’avís que hi havia tres homes que estaven mirant en actitud sospitosa a l’interior d’una casa.

La patrulla es va dirigir cap al domicili i va observar un home que vigilava des de l’exterior d’un domicili. A dins del jardí, un altre home amb un tornavís de grans dimensions estava forçant la porta d’accés.

Els mossos van detenir-los in fraganti. El tercer home, que es trobava a la part del darrere de la casa, va aconseguir fugir.

Detingut en 3 ocasions en 5 dies

Quatre dies abans de ser detingut a la Ronda Joan Casas, un dels joves havia estat detingut a la mateixa ciutat per la sostracció d’una motocicleta, que els agents van recuperar.

L’endemà de la detenció, ambdós homes, que acumulen diversos antecedents, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va deixar-los en llibertat amb càrrecs.

El mateix dimecres, un dels detinguts se’l va detenir novament com a presumpte autor d’un robatori a l’interior d’un vehicle a Palamós. Un tercer delicte pel qual va tornar a passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *