Detenen un veí de Castell-Platja d’Aro per cinc robatoris amb força en apartaments de S’Agaró durant la primavera

El detingut té antecedents i s’enduia electrodomèstics o objectes fàcilment transportables

Dijous passat, 27 de juny, agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van detenir a Castell-Platja d’Aro,  un home de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la població, com a presumpte autor de cinc robatoris amb força a interior de domicili.

La investigació dels fets va començar a l’abril després de produir-se les sostraccions en apartaments del nucli de S’Agaró. Tots els robatoris tenien un mateix modus operandi: el lladre forçava els porticons de fusta i, a vegades, trencava els vidres de les finestres per accedir a l’interior. Un cop dins, sostreia petits electrodomèstics o objectes fàcilment transportables.

97B40BF2-890B-42D7-BA1F-5F0B7E0DF4A0
Comissaria de Mossos d’Esquadra de Sant Feliu de Guíxols

Al detingut, amb múltiples antecedents, se l’acusa l’autoria de cinc robatoris amb força comesos entre el 22 d’abril i el 16 de juny en apartaments de primera i segona residència de S’Agaró.

Divendres passat, l’endemà de concloure la investigació i procedir a la detenció, l’home va passar a disposició del Jutjat  d’Instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *