L’oferta hotelera de luxe de Sant Feliu de Guíxols creix amb l’obertura de l’Elke Spa Hotel al cor de la ciutat

Aquest divendres s’ha celebrat una multitudinària inauguració amb la presència de convidats il·lustres com la Baronessa Thyssen

El nou Elke Spa Hotel, 4 estrelles superior, està situat a la Rambla del Portalet, al costat de l’emblemàtic Casino dels Nois. Amb la seva obertura, la ciutat incorpora 66 noves habitacions, de sis categories diferents, al seu parc hoteler.

Les obres de construcció de l’establiment van començar la tardor de l’any 2015 amb l’enderroc dels històrics hotels Rex i Les Noies dels germans Anlló, que ja estaven tancats al públic des de feia anys, així com altres edificis de la mateixa illa urbana.

Gairebé quatre anys més tard, l’Elke Spa Hotel és una realitat al cor de Sant Feliu. La propietat ha respectat i rehabilitat les façanes originals, que formen part del catàleg del patrimoni arquitectònic de la població, i ha construït un hotel integrat a l’entorn, a primera línia de mar, elegant, modern, amb un disseny italià i una àmplia gamma de serveis per oferir en els seus hostes una experiència de la màxima qualitat.

L’Elke Spa Hotel també disposa d’un parell de restaurants de cuina d’autor, Les Noies i Metronon, especialitzats en la gastronomia local, nacional i internacional, amb el xef Pedro Aguilera al capdavant del projecte gastronòmic.

L’establiment ha costat més de sis milions d’euros i pertany a l’empresari rus, Viktor Marshev, la seva esposa Julia Golubchikova, que exerceix de directora, i David Ribas com a soci i assessor.

Unes 350 persones han assistit a la inauguració que ha consistit en un sopar-còctel, música en directe i parlaments.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.