Importants cues a les principals vies de sortida de la Costa Brava Centre tanquen un pont de Sant Joan molt positiu

Entre divendres i aquest dilluns l’afluència de visitants ha estat molt important a Castell-Platja d’Aro i la resta de municipis costaners

Al llarg d’aquest dilluns festiu, s’han registrat importants retencions a les principals vies de sortida de la Costa Brava Centre.

Si, especialment el dissabte al matí, es van registrar problemes de trànsit en direcció a les platges, aquest Sant Joan s’han repetit les mateixes imatges en direcció contrària. El trànsit era fluid fins a l’altura del terme municipal de Castell-Platja d’Aro. A partir d’aquest punt, s’han anat formant llargues cues, amb trànsit lent, en direcció cap a l’autopista.

908D7A02-41D2-4393-9DE3-DA8ADA958C2F

Durant tot el llarg cap de setmana s’ha assolit una ocupació turística molt alta en allotjaments turístics o segones residències i la revetlla de Sant Joan, a Castell-Platja d’Aro, on es va donar la benvinguda a l’estiu amb un gran Castell de Focs a la Platja Gran, també va ser massiva amb milers de persones en el Passeig Marítim, a la sorra de la platja i en el cor comercial de Platja d’Aro.

9D781A5E-D0FE-4049-8508-63FB3AEEB9B6

2D7E6913-471A-4C4B-BCA6-9AAB023E2E4A

Les platges també s’han omplert de banyistes de totes les edats que han aprofitat les caloroses temperatures del pont per prendre el sol i fer una remullada, malgrat que l’aigua encara està freda.

B8AF7359-AF27-4050-9BCE-58A79C495A83

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.