Maurici Jiménez, Adrià Tauler i Jose Luís Villa defensaran la seva candidatura a l’alcaldia en el ple d’investidura de Castell-Platja d’Aro

Fons de JuntsxCAT informen que la decisió està presa però encara no s’ha tractat internament

En el ple d’investidura del nou alcalde, d’aquest dissabte, per ara, està confirmada la presentació de 3 candidatures: Maurici Jiménez (PSC); Adrià Tauler (SOM) i Jose Luís Villa (Ciutadans).

Fons de JuntsxCAT (formació encapçalada per l’actual alcalde en funcions, Joan Giraut) ens han informat que la decisió es tractarà internament amb els membres de la candidatura.

Però només podrà prosperar la candidatura del socialista, Maurici Jiménez, en compliment del pacte de govern d’esquerres firmat entre PSC, ERC i VAeC. Recordem que el nou tripartit suma 9 edils i tindrà majoria absoluta. Teniu més informació aquí.

7309b791-fc99-47dc-9255-0e7481855fd1_opt

Com serà el ple d’investidura

El ple de constitució del nou ajuntament i d’investidura del nou alcalde començarà a les dotze del migdia i se celebrarà a la sala de plens. Està obert a tothom i s’espera una gran concurrència de públic.

Primer es farà la constitució de la mesa d’edat i constitució de la Corporació. Tot seguit, els regidors i regidores electes prometran o juraran el càrrec. Després es farà l’Elecció de l’Alcalde amb la intervenció de tots candidats, votació de les candidatures, proclamació del nou batlle i, probablement, primer parlament del nou alcalde. Finalment, es donarà compte de l’inventari i de l’estat de tresoreria.

Ràdio Platja d’Aro farà seguiment del ple d’investidura en directe a través de les seves xarxes socials i podreu escoltar el plenari sencer poc després de la seva celebració, també, mitjançant el Facebook i Twitter de RPA.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.