Esquerra Republicana de Catalunya és la força més votada a Castell-Platja d’Aro en les Eleccions Generals d’aquest diumenge

Durant tota la jornada la participació ha estat superior a la darrera convocatòria electoral a la presidència de l’Estat

Esquerra Republicana de Catalunya s’ha imposat a Castell-Platja d’Aro a les Eleccions Generals d’aquest 28 d’abril. Per darrere, a poca distància, s’han situat el PSC i JxCAT-Junts.

Amb el 100% de vots escrutats a les 10 meses del municipi, els resultats per escollir els representants per Girona en el Congrés dels Diputats han estat:

classi
Imatge del web del Ministeri de l’Interior

descarga (6)

La participació

A Castell-Platja d’Aro estaven cridats a votar 6.251 veïns i veïnes i han votat 4.565.

La participació en aquesta contesa electoral ha estat superior a la convocatòria de l’any 2016. Amb el 100% escrutat, la participació ha estat del 73,03%. L’any 2016 va ser del 61,38%.

En el primer avançament de dades, de les 14 h, ja s’ha pogut constatar una tendència a l’alça respecte a l’any 2016. En el segon avançament de dades, de les 18 h, s’ha confirmat l’increment de votants (imatges extretes del web del Ministeri de l’Interior).

descargadescarga (1)

Molt a prop d’una tercera part dels ciutadans del municipi amb dret a vot s’han abstingut (28,99%). També hi ha hagut 17 vots nuls i 12 en blanc.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.