24 partits del Torneig Internacional de Futbol Base, MICFootball 2019, es disputen en el camp de futbol de Castell d’Aro

Platja d’Aro també esdevé una referència del millor bàsquet mundial durant tota la setmana

El matx entre el Houston Dynamo contra el Nama Sports Club  inaugurarà, a les quatre, la dinovena edició del MICFootball en el camp de futbol de Castell d’Aro, una de les seus habituals del torneig. Aquest matí es fa la cerimònia inaugural a Figueres.

El camp castellarenc, fins dissabte, acollirà més d’una vintena de partits de la categoria C1. Els equips que hi jugaran són el Fc Shakhtar Donetsk, Club Futbol Parets, RC Celta, FA Espluguenc, Next Generation International, Manchester United FC, CE Europa, Rush Soccer Select USA, Alboraya UD, Club Union Zona Norte, EF Sant Feliu, Taguchi Football Academy 2, Academia Luceafarul, FC Honka, Racing Sarria CF, Queen City Mutiny, CCE Tiana, Houston Dynamo, Taguchi Football Academy i Juventus Academy Lloret.

DF3CC723-1555-4CD8-ACAF-2287706D417C

La jornada amb més densitat de partits serà demà dijous amb encontres al matí i a la tarda. Divendres i dissabte estan previstes diferents finals. Teniu tota l’agenda de partits aquí.

D’altra banda, avui es tanca en el Palau d’Esports i Congressos el Top U-16 European que va començar dilluns. A partir de demà, les mateixes instal·lacions acolliran el Torneig Costa Brava Girona Basket.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.