Un centenar d’alumnes de l’IES Ridaura de Castell d’Aro han visitat el saló ExpoJove per orientar el seu futur laboral i acadèmic

L’esdeveniment ha començat avui a Fira de Girona

95 alumnes de 4t d’ESO de l’IES Ridaura de Castell d’Aro aquest matí s’han desplaçat fins a Girona per assistir a la catorzena edició d’ExpoJove, el saló que organitza Fira de Girona perquè els joves de les comarques gironines puguin rebre informació i orientació sobre l’oferta formativa i professional que tenen a la seva disposició un cop superada l’etapa de l’ESO.

A banda de visitar els diferents estands, una vintena d’alumnes del grup de Castell d’Aro han assistit a les xerrades que s’ofereixen.

descarga (2)

ExpoJove se celebrarà fins dissabte. El saló és d’entrada lliure i també obrirà aquest dijous de 9 h a 15 h, el divendres de 9 h a 19 h i el dissabte de 9 h a 14 h.

Els joves poden trobar-hi diverses propostes d’itineraris acadèmics emmarcats en cicles formatius de formació professional de grau mitjà, grau superior, ensenyaments artístics, esportius i l’oferta universitària.

A més, s’ofereix informació  sobre emprenedoria, sortides laborals, voluntariat, idiomes, Formació Dual, estudis a l’estranger o beques, entre d’altres. L’oferta informativa es complementa amb demostracions dels expositors.

En total, hi ha una vuitantena d’expositors i s’espera una afluència de més de 6.500 alumnes d’un centenar de centres de la demarcació.

descarga (4)
ExpoJove 2018
Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *