200 esportistes dels 5 continents participen des d’avui a Platja d’Aro en el Campionat Internacional de Tennis Taula Adaptat

La competició és puntuable pels Jocs Paralímpics Tòquio 2020

El Palau d’Esports i Congressos és la seu, per primer cop, del Campionat Internacional de Tenis Taula Adaptat Para TT Costa Brava Spanish Open 2019.

El torneig es desenvoluparà des d’avui i fins divendres amb la participació de 25 federacions nacionals, amb 15 delegacions europees (Alemanya, Dinamarca, Bèlgica,  França, Grècia, Gran Bretanya, Islàndia, Itàlia, Israel, Holanda, Portugal, Sèrbia, Romania, República Txeca i Espanya); 4 delegacions americanes (Canadà, Estats Units, Argentina i Brasil); 4 delegacions asiàtiques (Índia, Corea del Sud, Hong Kong i el Japó); i 1 delegació africana i 1 delegació d’Oceania.

BA118AEC-9C92-4D36-810B-431A8D2739F4

La delegació espanyola és la més important amb 36 esportistes i cal destacar la presència de Jordi Morales, Campió del Món de la Classe 7 al campionat de Lasko a Eslovènia, l’octubre de 2018.

És la primera vegada que el campionat cobreix totes les places disponibles i, a més, el torneig és puntuable pel rànquing mundial, un fet que garanteix l’accés dels millors de cada categoria en els Jocs Paralímpics de Tòquio 2020.

30BE5657-1EE5-4774-9DDF-E60BDF4B01E5

S’han habilitat una quinzena de taules de joc i es disputaran prop d’una cinquantena de proves dividides en onze categories, les que conformen el tenis de taula adaptat. Els esportistes juguen amb cadira de rodes, dempeus o tenen alguna discapacitat psíquica.

D72441C6-2D33-4EBD-BECE-9CD3CC0E9220

La competició s’acompanya d’un seminari internacional. En les cinc anteriors edicions, el campionat s’ha celebrat a Prat de Llobregat i Sant Cugat del Vallès.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.