Castell-Platja d’Aro es prepara per rebre els més de 1.600 esportistes que participaran en la Marató de les Vies Verdes aquest diumenge

No es permetrà aparcar en alguns espais del nucli de Platja d’Aro durant unes hores el mateix diumenge

Diumenge se celebrarà la setena edició de la Marató de les Vies Verdes i Castell-Platja d’Aro serà una de les seus principals de l’esdeveniment.

Aquest dissabte a la tarda, el Palau d’Esports i Congressos acollirà el lliurament de dorsals mentre que diumenge, a primera hora, sortiran del municipi diferents busos que portaran en els participants fins a Girona, Cassà de la Selva, Llagostera i Santa Cristina d’Aro, les poblacions que acolliran les diferents sortides de l’esdeveniment.

La sortida dels autobusos des de Platja d’Aro comportarà restriccions puntuals d’aparcament a l’Avinguda Juli Garreta i algun carrer més d’aquest àmbit.

IMG_7002_opt

La Marató també s’acabarà en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. Els esportistes entraran al municipi per la Via Verda, a Castell d’Aro, i es desplaçaran fins a Platja d’Aro. Passaran pel Parc dels Estanys, l’Avinguda de S’Agaró, el Passeig Marítim o l’Avinguda de la Pau.

El pas dels corredors i corredores pel nucli urbà també comportarà restriccions de trànsit a l’Avinguda de S’Agaró i l’Avinguda de la Pau entre la mitjanit i les tres de la tarda del diumenge.

Actualment, ja han formalitzat la seva inscripció més de 1.600 persones i es tracta d’un dels principals esdeveniments esportius que acull el municipi al llarg de l’any.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.