El Campament Reial d’aquest dissabte estrena nou emplaçament i donarà pas a les Cavalcades de Melcior, Gaspar i Baltasar a Platja d’Aro i Castell d’Aro

La Policia Local també ha previst un dispositiu especial de seguretat

Castell-Platja d’Aro ja ho té tot a punt per rebre a Ses Majestats. La jornada més màgica de l’any començarà amb l’obertura del Campament Reial a la Plaça dels Estanys, al costat del parc d’atraccions Pp’s. La primera edició es va fer a la plaça de davant el Centre Cívic Vicenç Bou.

El Campament funcionarà de les 11 a les 13.30 h i de les 16 a les 18 h. Hi haurà les haimes dels seguicis dels tres Reis on es podrà lliurar la carta o el darrer xumet a l’Ambaixador Reial, tallers de fanalets i maquillatge o una vintena de jocs tradicional en format gegant per a tota la família.

15826637_1298727436839443_7142017098849022637_n_opt

A partir de les sis de la tarda, la màgia i la il·lusió es traslladarà fins al cor de Platja d’Aro amb la gran Cavalcada de Melcior, Gaspar i Baltasar.

La banda musical local El Caliu i diferents propostes d’animació i música obriran la desfilada reial. Més d’un centenar de persones acompanyaran a Ses Majestats que repartiran 600 quilos de caramels sense gluten.

El recorregut dels Reis a Platja d’Aro començarà en el carrer Juli Garreta i continuarà per l’avinguda de S’Agaró en direcció a l’Ajuntament, l’Avinguda Castell d’Aro i carrer Puig S’Agoita. Faran una parada a l’Església de Santa Maria per adorar al nen Jesús i seguiran pel carrer Vicenç Bou per finalitzar al Palau d’Esports i Congressos que obrirà portes a les 19 h.

Les autoritats locals rebran en els Reis en el mateix Palau i els infants podran saludar personalment a Melcior, Gaspar i Baltasar que lliuraran a tots els nens i nenes un obsequi.

15823609_1298727623506091_2620012102651544282_n_opt

A Castell d’Aro la Cavalcada dels Reis començarà a les 20 h i Ses Majestats faran el recorregut habitual de l’avinguda de la Platja, la Plaça Poeta Sitjar, la visita a l’Església de Santa Maria per fer l’adoració en el Nen Jesús i acabar a la Sala Polivalent, que obrirà portes a les 20.30 h, on seran rebuts per les autoritats. Les famílies podran saludar personalment en els Reis i Melcior, Gaspar i Baltasar que obsequiaran a tota la mainada amb un regal.

La Policia Local farà un desplegament especial de seguretat durant les desfilades i recomana a les famílies que vigilin en els més petits durant el pas de les carrosses per evitar atropellaments.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *