Castell-Platja d’Aro es prepara per viure un pont molt nadalenc, molt comercial i amb una ocupació turística del 50% a la Costa Brava Centre

També arranquen les activitats més populars de les Festes

Després de l’encesa de la il·luminació i l’obertura de la Pista de Gel del Pp’s Park, el cap de setmana passat, arriba el tradicional període de les compres de Nadal  coincidint amb el Pont del 6 i el 8 de desembre, malgrat que en els darrers anys ha trobat en fort competidor en el cap de setmana del Black Friday.

descarga (1)

A la visita en el Tió Gegant de Nadal, gaudir dels llums nadalencs  així com els passis de l’espectacle del Túnel de Llum del carrer Miramar que té 900 punts de llum led,  500 làmpades flaix i 25 motius nadalencs que s’encenen al ritme de la música que sona, s’hi sumaran les primeres activitats que organitzen les mateixes entitats del municipi com la Quina Freak d’Arocinema d’aquest diumenge, 9 de desembre, a partir de les 17.30 h en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro.

descarga

Tal com explica l’entitat en el seu web, la Quina Freak és primera i única del seu estil a Catalunya i pretén ser una gran celebració de Nadal.

Amb un cartó de 15 euros, els assistents poden jugar 16 categories (línia + quina), més les dues quines inversa. En total estan en joc 34 regals orientats en el col·leccionisme, el món del còmic, la literatura fantàstica, el cinema o el disseny, entre altres.

A més, les primeres 50 persones disfressades de temàtica cinematogràfica que assisteixin a l’esdeveniment tindran un regal.

descarga (2)

D’altra banda, el sector turístic preveu una ocupació del 50% a la Costa Brava Centre, tenint en compte que en aquestes dates una part molt important dels establiments hotelers estan tancats.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.