Aquest estiu s’han fet més d’un miler d’atencions sanitàries a les platges de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró

També s’han fet més de 16.000 accions preventives i 1.500 assistències directes

Diumenge es va tancar la temporada de serveis a les platges 2018 que gestiona la regidoria de Serveis Municipals i Pro-Activa Serveis Aquàtics (que s’encarrega del servei de salvament i socorrisme). El programa Fem Platja 2018!, es va activar el 2 de juny.

Aquest any el servei també s’han ampliat una setmana al juny i una al setembre, la majoria de dies ha onejat la Bandera Verda (llevat de 41 ocasions que s’ha hissat la Bandera groga i 9 la vermella).

IMG_9907_opt

La campanya d’enguany en xifres

16.000 accions preventives (62% més que l’estiu 2017) que han permès evitar situacions de risc tant de banyistes com d’usuaris generals de les platges (ocupació de caiacs i patins de la zona de bany o de nedadors als canals per a embarcacions o avisos a pescadors i a propietaris de gossos, etc.). La gran majoria s’han fet a la Platja Gran.

1.042 assistències sanitàries (14% menys que l’estiu 2017) sobretot per ferides i picades i en menor mesura cremades, insolacions o lipotímies, entre altres situacions diverses.

1.579 intervencions directes (3,5% més que l’estiu 2017) de les quals 1.115 han estat assistències, 36 rescats, 27 evacuacions hospitalàries, 347 ajudes al bany a persones amb mobilitat i 14 recerques de persones perdudes. També s’han distribuït 2.000 braçalets per identificar infants.

347 ajudes al bany a persones amb dificultats de mobilitat (187 ajudes l’estiu 2017) gràcies a les millores que s’han introduït en el servei.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.