Les famílies i professors de les escoles d’infantil i primària de Castell-Platja d’Aro preparen l’inici del curs escolar 2018-2019

Les trobades s’estan allargant tota la setmana i en algun centre amb novetats

A primers de setembre, els centres educatius del municipi van començar a recuperar el ritme després de les vacances d’estiu amb la tornada a les aules de l’equip docent i les direccions per començar a preparar el curs 2018-2019. També es van fer els exàmens de recuperació a l’IES Ridaura durant els dies 3 i 4 de setembre.

Aquesta setmana, han tornat a trepitjar les escoles les famílies per conèixer els detalls del pròxim curs que, en el cicle d’infantil i primària, començarà el pròxim dimecres, 12 de setembre.

A l’Escola Els Estanys, les trobades de pares i mares de cada curs amb el professorat s’han fet avui. A l’Escola Vall d’Aro, com a novetat, s’han ampliat les trobades a tots els cursos i s’ha celebrat una reunió general. Finalment, a l’Escola Fanals d’Aro, les trobades estan previstes per aquest divendres.

Un primer contacte amb els docents de cada curs que permet a les famílies conèixer el funcionament, matèries i metodologia d’estudis del nou curs. Les cares de més nervis es veuen entre les famílies de P3, que encara no tenen fills escolaritzats i s’estrenen en la formació acadèmica dels seus infants.

L’IES Ridaura també comença les classes el 12 de setembre

A l’IES Ridaura de Castell d’Aro també arrancaran el curs el pròxim dimecres. A primera hora, els tutors d’ESO i Batxillerat presentaran el curs.

Les classes d’ESO començaran el mateix dimecres mentre que les classes de Batxillerat ho faran el divendres 14.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *