Castell-Platja d’Aro recull més de 6.198 quilos d’aliments per ajudar a les famílies vulnerables i amb menys recursos del municipi

Els dies 15 i 16 de juny es va celebrar al municipi el Recapte d’Aliments d’Estiu

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro avui ha fet balanç de la darrera edició del Gran Recapte d’Aliments que es va celebrar a mitjans juny.

Han explicat que en aquesta edició del Gran Recapte d’Aliments s’han recollit 6.198,18 quilos d’aliments bàsics per a una correcta alimentació com són oli, llet, llegums, sucre, farina, tonyina i pasta. Pel que fa en els voluntaris, hi han participat 63 persones d’entre 15 i 82 anys amb la col·laboració de membres de Protecció Civil.

Si ho comparem amb l’any 2017, hi ha hagut una davallada en els quilos recollits i en la participació de voluntaris.

IMG_8829_opt

Tanmateix, la campanya es considera un gran èxit per l’esforç que va fer tothom i perquè tot el menjar que s’ha aconseguit permetrà abastar a moltes famílies del municipi que ho necessiten.

El Gran Recapte d’Aliments el promouen entre el Banc d’Aliments de Girona, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i diferents cadenes de supermercats del municipi. En aquesta ocasió es van sumar a la iniciativa els establiments Spar Platja d’Aro i Castell d’Aro, Mercadona, Caprabo, Aldi, Valvi S’ agarò, Bonpreu, Bonarea, Lidl i Carrefour.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.