Manel Canadell, nou president de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, vol fer créixer i seguir dinamitzant l’entitat

Aquest dimarts al vespre, l’associació va celebrar la 1a Trobada Social amb un centenar d’assistents

Manel Canadell, director de la firma de roba masculina “Cantamañanas”, amb botiga a Platja d’Aro, ha rellevat a Salvador Giraut, després de la seva dimissió, en la presidència de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró. La resta de la junta de l’ADEM es renovarà l’any vinent quan s’han de celebrar eleccions internes.

El nou president s’ha proposat assolir i superar la xifra dels 200 comerços associats (actualment són 179), reforçar la proximitat de la junta directiva amb els socis  o continuar potenciant i dinamitzant l’entitat.

Aquests són els objectius que va exposar Manel Canadell, aquest dimarts a la nit, a la primera trobada social de l’ADEM davant d’un centenar de persones en el HapiMag Resort Masnou.

L’acte es va allargar fins passada la mitjanit amb un còctel-sopar a peu dret, per gentilesa del ressort, i el sorteig de diversos obsequis. Els responsables de HapiMag també van mostrar les instal·lacions del complex a tots els convidats i la gran acollida de l’equip de HapiMag va fer que la vetllada fos excel·lent per l’indret, la gastronomia i l’ambient distès i informal de la trobada.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.