Platja d’Aro crea un Welcome Pack amb descomptes i promocions a una cinquantena d’establiments

L’Ajuntament ha editat 30.000 unitats

Aquest matí s’ha presentat a la Sala d’Actes del consistori platjarenc el Welcome Pack 2018. Es tracta d’un talonari amb vals de descompte i promocions per bescanviar a cinquanta establiments durant aquest any (llevat de dates i períodes puntuals, en funció dels establiments).

A la iniciativa, impulsada pel Consell Local de Desenvolupament Econòmic, diverses àrees del consistori i entitats empresarials de la població, s’hi han adherit 15 establiments de moda, 6 de calçat i complements, 4 òptiques, 8 establiments d’allotjament i restauració, 8 establiments d’Oci i Serveis així com 9 locals d’Oci Nocturn.

FB94F2BE-CC3F-4DCE-A364-10390A7E209A

El Wellcome Pack s’inclourà en el paquet de benvinguda en el municipi que ja reben els clients que s’allotgen a la població i també estarà disponible, a partir d’avui, a l’Oficina de Turisme i en activitats de caràcter turístic.

L’Ajuntament, a més, farà un seguiment del projecte per conèixer l’efectivitat de la iniciativa i decidir-ne la continuïtat en els pròxims anys.

04BE3A64-632E-4AEC-90B4-343D34127964

El Patronat de Turisme Costa Brava-Girona també s’ha mostrat molt satisfet amb el projecte perquè considera que és un tret diferencial de l’oferta turística a casa nostra.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.