Mones, brunyols i bona ocupació turística són alguns dels protagonistes d’aquesta Setmana Santa a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró

El sector turístic confia arribar, de mitjana, al 80% d’ocupació entre aquest dijous i dilluns

Avui, Dijous Sant, comença el primer període vacacional de l’any. A la Costa Brava, més del noranta per cent dels establiments ja estan oberts i la Unió d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre pronostica que les nits del divendres i dissabte es pot arribar a una ocupació turística del cent per cent, mentre que la pròxima nit i del diumenge, l’ocupació pot ser una inferior. La meteorologia i les reserves d’última hora condicionen, un cop més, l’ocupació a casa nostra.

El turisme català i nacional és el principal client d’aquestes dates.

101B20F9-7B17-49EB-91CB-5C2A49708D14

B44E1C2D-6E48-4D9B-A64A-1874024DF77F

D’altra banda, la cara més dolça de la Setmana Santa, com marca la tradició, la posen les Mones de xocolata que els padrins i les padrines regalaran el Dilluns de Pasqua en els seus fillols i filloles. Els pastissers gironins esperen vendre més de cent cinquanta-set mil mones, un cinc per cent més que l’any passat.

13339DD3-5F7A-4868-8E55-0B305507254E

Entre els temes i personatges més populars d’enguany hi ha la darrera pel·lícula de Disney ‘Coco’, la Patrulla Canina o clàssics com en Mickey Mouse o el Barça. I els preus varien en funció de la mida de la mona i del pa de pessic. De mones n’hi ha a partir de vint euros.

Tampoc faltaran a les celebracions d’aquests dies, o per picar a qualsevol hora, els tradicionals brunyols de l’Empordà, de vent o farcits.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.