La Volta Ciclista a Catalunya passa per Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro

La prova ha provocat talls puntuals en algunes carreteres de la zona

La primera etapa de la 98a Volta Ciclista a Catalunya ha passat a primera hora de la tarda per la Vall d’Aro.

Ha arribat per la carretera de Tossa de Sant Feliu de Guíxols i ha creuat la Plaça del Monestir, l’Avinguda Juli Garreta, Passeig del Mar, Passeig dels Guíxols i la carretera de Palamós.

Dins del terme municipal de Castell-Platja d’Aro, ha passat per S’Agaró i ha entrat a Platja d’Aro per l’Avinguda S’Agaró. A l’altura de l’Ajuntament, els ciclistes han trencat cap a l’Avinguda Castell d’Aro per dirigir-se cap al nucli castellarenc.

29472534_1728585400520309_4262919113089130647_n_opt

Han arribat a Castell d’Aro per l’Avinguda de la Platja i han enfilat la carretera GI-662 en direcció a Santa Cristina d’Aro.

A Santa Cristina han travessat el carrer Pere Geronés o el carrer Teulera per dirigir-se cap a Llagostera.

En els diferents trams municipals, la Volta Ciclista a Catalunya ha aixecat força expectació i molts aficionats en el món del ciclisme i curiosos s’han situat al llarg del recorregut per veure en directe la prova i animar en els participants.

DYqH3c-W4AAyt8b_opt
Imatge de la Volta a Catalunya

També és un excel·lent aparador mediàtic perquè diferents canals de televisió retransmeten la prova en directe i molts mitjans de tots els àmbits, nacionals i internacionals, en fan un ampli seguiment.

El tram de la Volta Ciclista a la Vall d’Aro s’ha emmarcat en la primera etapa que té l’origen i l’arribada en el municipi barceloní de Calella. Aquesta edició de la Volta està formada per set etapes.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *