La Botiga al Carrer de Platja d’Aro omple el cor comercial de compradors, descomptes irresistibles i ambient semiprimaveral

La pluja d’aquest diumenge a la tarda ha fet la guitza a la vuitantena de comerços que tenien la parada en el carrer

El president de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Salvador Giraut, fa un balanç positiu de La Botiga al Carrer de Platja d’Aro d’aquest cap de setmana.

Aquest dissabte, durant tot el dia, amb un ambient assolellat i una temperatura molt agradable durant bona part del dia, la riuada de compradors i visitants en el centre comercial va ser molt notable i, aquest diumenge, fins que ha arribat la pluja, també. A la tarda, l’arribada de la pluja persistent, a posat el punt final a La Botiga al Carrer abans d’hora.

IMG_7245_opt

L’Associació està satisfeta de les vendes que s’han fet i la gran afluència de públic. En aquesta edició de La Botiga al Carrer – Street Outlet Platja d’Aro, hi han participat vuitanta establiments. L’esdeveniment sempre es fa coincidir amb el primer cap de setmana de març i el final de les Rebaixes d’Hivern. La pròxima edició se celebrarà a primers de setembre i la xifra de comerços acostuma a ser superior.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.