Les carrosses ‘El Pas del Temps’ de la Sant Joanenca i ‘Aloha Ganxons’ d’Els quatre gats de Sant Feliu de Guíxols guanyen els primers premis de carrossa a les rues de Platja d’Aro i Sant Feliu

Les colles Petarda.som i Colla Tramuntana de Sant Feliu de Guíxols han empatat en el primer premi de comparses a Platja d’Aro

A la categoria de premis a les colles de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, el primer ha estat per Somos los que somos.

El primer premi a la modalitat de disfressa se l’ha endut la colla Emmaskarats d’Olot.

El premi en la primera participació a la rua de Platja d’Aro ha estat per la colla del municipi La Banda del Pati.

IMG_6819_opt

Relació de totes les colles premiades

A continuació us detallem els resultats per a cada categoria:

Carrossa Gran:  La Santjoanenca (564 punts), La Carnavalesca (542), Penya Carnavàlia de la Garrotxa (497), Els Merlots (496) Somos Los que somos (436).

Carrossa Petita: Els IV Gats (475 punts), Embarrakaldats (411), Els Esperits (396 punts), I a tu què t’importa (392) i Els 4 Gats (379).

Comparsa: Petarda.som i Colla Tramuntana (325 punts cadascuna), Els Emmaskarats (324), Dakidallà (294), Els Alots (268) i LesTremendes-Casa Cultural d’Andalusia de la Garrotxa (258).

Colles de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró: Somos los que somos (436 punts), Qui ens ha enredat? (413), Els Pimpons (399) I a tu què t’importa (392) i Els 4 Gats (379).

Disfressa:  Emmaskarats (97 punts), La Santjoanenca (96 punts), La Carnavalesca (95 punts), Petarda.som i Colla Tramuntana (89 punts cadascuna) i Els Merlots (87 punts).

Primera participació en la rua (premi únic):  La Banda del Pati.

IMG_6814_opt

A la rua de Platja d’Aro hi van participar una vuitantena de colles de disset poblacions i van desfilar-hi prop de cinc mil persones. Milers d’espectadors van seguir l’espectacle que es va allargar més de set hores entre la desfilada matinal i de la tarda.

També podeu consultar els resultats de la rua de Sant Feliu de Guíxols clicant aquí.

Aquest diumenge, a partir de les dotze, es fa la desfilada de Colles Locals a Castell d’Aro i, aquesta tarda, Santa Cristina d’Aro celebrarà la Gran Rua del Carnaval de l’Amistat.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *