Més d’un centenar d’establiments de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro participaran en el Black Friday amb descomptes de fins al 30%

Durant aquesta setmana, diferents firmes i cadenes ja ofereixen promocions

A partir de demà i fins diumenge, més d’un centenar d’establiments de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro, activaran diferents descomptes en un ampli ventall d’articles i productes. El president de l’entitat, Salvador Giraut, preveu que els descomptes d’aquest Black Friday aniran, de mitjana, fins al 20 o 30%, en funció de l’article i la botiga, i els establiments adherits a la campanya es podran identificar amb uns cartells on els comerciants anunciaran les seves promocions.

La ràpida consolidació del Black Friday ha revolucionat diferents sectors, especialment el comercial, i ha provocat l’avançament del començament de la campanya de Nadal. Pels clients que busquen millors preus, el Black Friday ha esdevingut una magnífica avantsala a les tradicionals Rebaixes d’hivern. I pels comerciants, habitualment, les vendes del mes de novembre eren molt fluixes i amb el nou fenomen importat dels Estats Units les dades de negoci han millorat bastant.

IMG_6067_opt

Malgrat que l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro ha volgut mantenir l’essència del Black Friday, de concentrar els descomptes entre el darrer divendres del mes de novembre i les hores posteriors (tal com passa als Estats Units), durant aquesta setmana altres firmes comercials presents al municipi ja han exhibit als seus aparadors diferents descomptes.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *