Aro Impulsa i PIMEC aquest matí estrenen un nou cicle formatiu sobre la gestió de tresoreria amb la participació d’una quinzena d’empresaris i personal d’empreses de Castell-Platja d’Aro

Al llarg de l’any, la regidoria de Promoció Econòmica organitza diverses accions de formació

Durant un parell de dimarts consecutius, entre les nou del matí i les dues de la tarda, la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro acull la primera edició d’un curs sobre gestió de tresoreria organitzat per la regidoria municipal de Promoció Econòmica (Aro Impulsa) i, en aquesta ocasió, conjuntament amb la patronal més representativa de la Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC) i l’Associació de Joves Empresaris de Girona.

El curs l’imparteix Marc Masmitjà, economista i trader, i es tracten conceptes bàsics de tresoreria, Instruments bancaris i financers, Càlculs financers, Cash-Flow i casos pràctics. S’han inscrit a la iniciativa una quinzena d’empresaris i personal de les empreses locals. L’objectiu d’aquest, i altres cursos, és oferir a totes les empreses i nous emprenedors les eines necessàries per ser més competitius.

L’organització de cursos formatius forma part de les quatre línies de treball que desenvolupa l’àrea, dirigides a la formació, l’ocupació, l’empresa i la promoció econòmica. En el camp de la formació, al llarg de l’any, es porten a terme diverses accions formatives com l’Escola d’Hivern amb formació en àmbits com la restauració i el comerç, Càpsules formatives o una Jornada Empresarial, entre altres.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *