El thriller judicial ‘La Promesa’ estrena aquesta nit el cicle el Documental del mes del DocsBarcelona al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro

Les projeccions s’allargaran fins al mes de desembre i els socis del CAF tenen l’entrada gratuïta i l’entrada general costa 3 euros

El cicle havia de començar divendres passat però la projecció es va suspendre i es va posposar fins aquest vespre.

A partir de les 20.30 h, a la Sala d’Actes del CAF, es projectarà el documental ‘La Promesa’. Es tracta de la tercera obra dirigida per Karin Steinberger & Marcus Vetter, premiada en els darrers dos anys a festivals d’arreu del món i que relata el brutal assassinat de Nancy i Dereck Haysom,  l’any 1985, que va impressionar al món sencer.

ThePromise_Story_TheLoveStory_opt
Imatge extreta del web lapromesa.es

Una tràgica història d’amor adolescent convertida en un thriller judicial

Els Haysom formaven part de l’alta societat de Virgínia, i el gran interès mediàtic que va causar el cas va fer que fos el primer judici criminal retransmès en directe per televisió. La condemna de la seva filla Elizabeth a 90 anys de presó com a còmplice d’assassinat i la sentència a cadena perpètua per doble assassinat a Jens Soering, el xicot alemany d’Elizabeth, van trasbalsar la societat.

Una investigació recent, amb noves tècniques forenses, desacredita les proves clau que inculpaven Soering. Després de més de 30 anys a la presó, els nous indicis apunten cap a la seva innocència.

Amazona_01_opt
Imatge del documental ‘Amazona’ extreta de DocsBarcelona

Dues projeccions més fins al desembre

El divendres 24 de novembre, a les vuit del vespre, es projectarà ‘Amazona’, el retrobament d’una mare que marxa a la selva colombiana durant trenta anys, amb la seva filla que dirigeix el documental.

I el divendres 22 de desembre, a la mateixa hora, es visionarà ‘Renda bàsica-Free lunch society’, una reflexió sobre que els majors de 21 anys tinguin una assignació mensual fixa garantida.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.