El thriller judicial ‘La Promesa’ estrena aquesta nit el cicle el Documental del mes del DocsBarcelona al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro

Les projeccions s’allargaran fins al mes de desembre i els socis del CAF tenen l’entrada gratuïta i l’entrada general costa 3 euros

El cicle havia de començar divendres passat però la projecció es va suspendre i es va posposar fins aquest vespre.

A partir de les 20.30 h, a la Sala d’Actes del CAF, es projectarà el documental ‘La Promesa’. Es tracta de la tercera obra dirigida per Karin Steinberger & Marcus Vetter, premiada en els darrers dos anys a festivals d’arreu del món i que relata el brutal assassinat de Nancy i Dereck Haysom,  l’any 1985, que va impressionar al món sencer.

ThePromise_Story_TheLoveStory_opt
Imatge extreta del web lapromesa.es

Una tràgica història d’amor adolescent convertida en un thriller judicial

Els Haysom formaven part de l’alta societat de Virgínia, i el gran interès mediàtic que va causar el cas va fer que fos el primer judici criminal retransmès en directe per televisió. La condemna de la seva filla Elizabeth a 90 anys de presó com a còmplice d’assassinat i la sentència a cadena perpètua per doble assassinat a Jens Soering, el xicot alemany d’Elizabeth, van trasbalsar la societat.

Una investigació recent, amb noves tècniques forenses, desacredita les proves clau que inculpaven Soering. Després de més de 30 anys a la presó, els nous indicis apunten cap a la seva innocència.

Amazona_01_opt
Imatge del documental ‘Amazona’ extreta de DocsBarcelona

Dues projeccions més fins al desembre

El divendres 24 de novembre, a les vuit del vespre, es projectarà ‘Amazona’, el retrobament d’una mare que marxa a la selva colombiana durant trenta anys, amb la seva filla que dirigeix el documental.

I el divendres 22 de desembre, a la mateixa hora, es visionarà ‘Renda bàsica-Free lunch society’, una reflexió sobre que els majors de 21 anys tinguin una assignació mensual fixa garantida.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *