Castell-Platja d’Aro celebra aquest diumenge la 30a edició de la Marxa dels 20 km

L’itinerari es pot fer caminant o corrents i ja s’hi han inscrit més d’una seixantena de persones

Els participants sortiran i acabaran La Marxa dels 20 km al Palau d’Esports i Congressos. El recorregut té uns 300 metres de desnivell i 30% passa per trams asfaltats i la resta per a camins i corriols. Els que facin la prova caminant sortiran a les vuit del matí mentre que els corredors sortiran una hora més tard. Les inscripcions en línia es van tancar ahir amb seixanta-cinc inscrits.

Una estona abans de començar la marxa, també es podran formalitzar les inscripcions al mateix Palau d’Esports i Congressos, a un preu de 15 euros, mentre hi hagi dorsals disponibles que es podran recollir entre dos quarts de vuit i dos quarts de nou del matí. La inscripció inclou l’assegurança, servei de dutxes, guarda-roba, un obsequi i avituallament al final de la marxa. L’edat mínima per participar-hi és de 16 anys i els menors d’edat han de presentar autorització expressa del pare, mare o tutor legal.

La Marxa dels 20 km, que arriba a la trentena edició, tancarà la Lligueta Running Vall d’Aro 2017 a la qual han participat, fins ara, 300 persones. També hi han premis pels millors classificats de cada categoria.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *