La punxada del primer barril, aquest vespre, dóna el tret de sortida oficial a la XXX Festa de la Cervesa de Castell-Platja d’Aro

El recinte firal obre portes aquest migdia i s’espera una afluència de 20.000 visitants

Les autoritats locals seran les encarregades, un any més, de donar el tret de sortida a l’Oktoberfest de Platja d’Aro amb la tradicional punxada del primer barril. La cerimònia començarà a les nou i cada any aplega molt públic. Tanmateix, el recinte firal de la Plaça del Mil.lenari obre portes aquest migdia, a partir de les 12.30 h.

IMG_5400_opt
La punxada del primer barril l’any passat

La trentena edició de la Festa de la Cervesa s’allargarà fins diumenge i es podran tastar una trentena de marques de cervesa nacionals i d’importació així com una àmplia gamma de menjars que serviran els estands regentats per cinc establiments del municipi. Per tercer any consecutiu, també hi seran presents diversos productors catalans de cervesa artesanal. Les empreses locals oferiran els mateixos preus en els productes més habituals mentre que els productors artesanals tenen llibertat de preus.

Els visitants també disposaran de taules i cadires en el cor de l’Oktoberfest per a consumir els productes que comprin en els estands i gaudir de l’ambient de la Festa de Tardor de Platja d’Aro.

IMG_5401_opt

Cada dia, des de mitja tarda i fins a la matinada, també hi haurà actuacions musicals de diversos estils com ara xarangues, versions de clàssics i balls populars. El recinte firal obrirà cada dia des de les 12.30 h fins a la 1 de la matinada, llevat del diumenge que tancarà a les 23 h.

IMG_5402_opt

Amb motiu de la trentena edició de la festa, també s’ha fet una gerra commemorativa diferent que no serà de ceràmica. Es tracta d’un got de vidre del fabricant especialitzat Spiegelau.

IMG_5441
El got commemoratiu de la trentena edició

Podeu descarregar la programació de l’Oktoberfest 2017 aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.