Els infants de la Llar d’Infants de Castell d’Aro aquest matí estrenen el nou edifici i emplaçament al CEIP Vall d’Aro

També han començat el curs escolar els infants de la Llar d’Infants de Platja d’Aro

Un centenar d’infants de 0 a 3 anys avui han donat el tret de sortida al curs 2017-2018 a les Escoles Bressol de Castell-Platja d’Aro.

IMG_4849

La principal novetat d’aquest curs escolar al municipi

Els infants i les famílies que porten els seus fills a la Llar d’Infants de Castell d’Aro avui han trepitjat per primera vegada el nou edifici i emplaçament de l’Escola Bressol. Durant l’última setmana, l’equip directiu, professorat i la brigada municipal han portat el terme les feines de trasllat i equipació del nou centre i les aules. Fins al curs passat, l’Escola Bressol estava situada a l’edifici de la Plaça Poeta Sitjà.

La posada en marxa del nou edifici provisional i la nova ubicació de l’escola, que ocupa un espai lateral i ballat al pati del CEIP Vall d’Aro (amb un accés independent de l’escola), és la principal novetat del curs escolar a la població. Les noves instal.lacions ocupen una superfície superior a 700 metres quadrats, estan formades per divuit mòduls i el consistori té permís del govern català per ocupar aquest espai, de moment, durant un parell de cursos consecutius.

El nou edifici disposa de tots els espais i serveis necessaris per a proporcionar als infants, famílies i professionals del centre les màximes comoditats i funcionalitat.

IMG_4853

Les Llars d’Infants del municipi han estat les últimes a posar en marxa el curs escolar. Dimarts de la setmana passada van començar els alumnes d’Infantil i Primària i, dijous passat, de l’IES Ridaura. Enguany, s’han escolaritzat al municipi més de 1.400 alumnes.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *