Més d’un centenar de comerços i establiments de Platja d’Aro, aquest cap de setmana, oferiran grans descomptes i promocions a peu de carrer

L’Associació d’Empresaris del municipi també promocionarà la targeta de fidelització “Card Costa Brava” que inclou descomptes, promocions i altres incentius

Demà i diumenge, entre les deu del matí i fins a les deu de la nit, més d’un centenar de comerços i establiments vendran els seus articles i productes a peu de carrer als diferents eixos comercials de Platja d’Aro.

Cada establiment instal.larà davant la seva botiga una parada amb promocions, descomptes i preus immillorables.

Street Outlet Platja d’Aro és una iniciativa de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro, amb el suport de l’Ajuntament, que se celebra dues vegades a l’any (a finals d’hivern i d’estiu). Entre els anys 2000 i 2015 s’anomenava La Botiga al Carrer. L’objectiu d’aquest esdeveniment és oferir als clients grans oportunitats de temporada i mostrar el gran potencial dels eixos comercials de la població.

En els darrers anys també s’ha unificat la imatge corporativa de les accions de difusió i de les parades que participen en l’esdeveniment.

costabrava_opt (1)

Estendre l’ús de la Card Costa Brava

Fa un parell d’anys, les associacions d’empresaris i comerciants de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró i Palamós van crear la Card Costa Brava. Actualment, també integra les associacions de comerciants de Calonge-Sant Antoni.

Durant aquest cap de setmana, l’Associació d’Empresaris del municipi reforçarà la campanya informativa i de promoció de la targeta, que no està vinculada a cap entitat i es pot utilitzar als establiments dels tres municipis adherits i, puntualment, a altres establiments de la Costa Brava centre.

Els usuaris de la Card Costa Brava es beneficien de descomptes, promocions, sortejos i acumulen euros bescanviables en futures compres al mateix establiment.

A Castell-Platja d’Aro i S’Agaró hi ha més d’una quinzena d’establiments adherits a la iniciativa. Podeu trobar més informació a www.cardcostabrava.cat

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.