El Consell Comarcal del Baix Empordà distribueix 5.000 estovalles de paper entre establiments de restauració de Platja d’Aro per combatre el malbaratament alimentari

Una desena d’establiments del municipi ja s’han sumat a la iniciativa

Entre els mesos de juliol i agost s’han distribuït més de 12.500 estovalles al Baix Empordà. Aquest divendres, un equip del Consell Comarcal s’ha desplaçat fins a Platja d’Aro per reforçar la distribució de les estovalles entre els establiments de restauració del municipi. L’objectiu de l’administració comarcal i l’Agència Catalana de Residus, impulsores de la campanya contra el malbaratament alimentari, és distribuir 20.000 estovalles, abans d’acabar l’estiu, entre establiments de la comarca.

Les estovalles_opt

A les estovalles els clients i el públic en general poden trobar receptes, dades sobre el malbaratament alimentari o recomanacions per organitzar millor la nevera i evitar el llançament d’aliments caducats. A més, proposen als clients que s’emportin a casa el menjar que no s’hagin acabat durant els àpats als establiments adherits.

FullSizeRender_1

Aviat també es faran tallers per fer una bona gestió dels aliments i reduir el malbaratament a l’àmbit particular i empresarial.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.