200 persones participen en la concentració convocada per la Comunitat Islàmica de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró per condemnar els atemptats de Barcelona i Cambrils

En un comunicat que han fet qualifiquen els atacs de covards i diuen que no permetran que el terror divideixi una societat multicultural i lliberal

La concentració s’ha fet a la plaça de l’Ajuntament a Platja d’Aro i ha reunit persones de la Comunitat Islàmica de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró (l’entitat convocant), altres comunitats islàmiques de la comarca, autoritats locals, cossos de seguretat i fins a 200 persones del municipi i visitants.

La Comunitat Islàmica ha redactat un manifest que us reproduïm a continuació:

“Avui hem reunit tota la nostra comunitat per mostrar les nostres condolences a totes les víctimes afectades per l’atemptat de Barcelona i Cambrils sense oblidar que tots som víctimes del terrorisme.

No existeixen paraules suficients per mitigar el dolor que pateixen aquestes famílies i que nosaltres mateixos podríem patir.

Com a societat multicultural i lliberal no permetrem que el terror ens divideixi amb els seus atacs covards, ni tampoc permetrem que els racistes utilitzin la sang de les víctimes d’aquest acte per acusar i criminalitzar a cap col.lectiu de l’espectre ciutadà de Catalunya”.

Els assistents a la concentració han fet un minut de silenci i, entre altres consignes, han cridat el lema “No tinc por” que ha esdevingut el clam popular contra els atemptats. També han mostrat cartells a favor de la Pau i desvinculant l’Islam del terrorisme.

Segona concentració al municipi contra els atemptats

Poques hores després dels atemptats de Barcelona i Cambrils, més de 300 persones també es van concentrar a la plaça de l’Ajuntament en un acte convocat pel consistori. Van fer cinc minuts de silenci, es va llegir un manifest institucional i l’acte es va acabar amb els aplaudiments dels assistents.

I dimarts passat, representants de la corporació municipal es van reunir amb la Comunitat Islàmica local.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.