Aquesta setmana s’han posat en marxa les noves activitats per adults del Mini Club Infantil-Ludoteca de la Platja Gran de Platja d’Aro

El servei és gratuït i estarà en funcionament fins al 3 de setembre

L’oferta d’activitats i la imatge del Mini Club Infantil-Ludoteca de Platja d’Aro, aquest estiu, presenta diferents novetats. Cal destacar la posada en marxa d’activitats gratuïtes per adults com sessions d’hipopressius per a mares que volen recuperar la tonificació muscular, equilibri i resistència cardiopulmonar. Les sessions es fan els dilluns, dimecres i divendres de les 9.30 a les 10.30 h. Les mares poden assistir-hi amb els seus nadons.

I cada dimarts i dijous, durant el mateix horari, es fan sessions de ioga amb nadons de fins a 12 mesos. Les classes aporten benestar corporal als adults i relaxació als nadons. Es recomana portar oli per a massatges.

IMG_3630

D’altra banda, s’ha renovat el mòdul exterior del Mini Club i l’han decorat amb en Xalarí, la mascota de turisme familiar que des de l’estiu passat acompanya totes les accions i activitats dirigides a aquest públic.

IMG_3632

Sis estius de Mini Club per oferir molta diversió als infants i relaxament als adults

El servei gratuït del Mini Club, es va posar en marxa fa sis anys i ocupa un espai de 200 metres quadrats a la zona central de la Platja Gran, a l’altura del carrer Empordà. S’adreça a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys i l’accés es limita a una hora per usuari al dia.

Obre cada dia de les 11 a les 14 h i de les 16 a les 19 h i està dinamitzat per un equip de monitors amb coneixements d’idiomes i que distreuen als joves usuaris amb un ampli ventall d’activitats. Cada estiu passen pel Mini Club, de mitjana, uns 3.000 infants.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *