​21 espectacles familiars i gratuïts ompliran de música, màgia, teatre i circ el Passeig Marítim de Platja d’Aro durant aquest cap de setmana

​Xalaro és el primer festival dedicat al públic familiar de la Costa Brava

El Passeig Marítim de Platja d’Aro esdevindrà aquest cap de setmana l’escenari principal de la 4a edició de Xalaro, la Mostra d’Espectacles i Turisme Familiar.

La programació inclou més d’una vintena de propostes gratuïtes de 17 companyies i artistes. Entre els més destacats hi ha Dàmaris Gelabert, Orchestra Fireluche, Cia. La Tal, Black Music Big Band and Brodas Bros Junior o la Cia. del Centre de Titelles de Lleida. 

Les actuacions es dividiran en cinc espais escènics al Passeig Marítim (que prenen el nom d’elements marins), dins l’horari de tarda, vespre i nit, llevat d’un circuit interactiu dirigit a infants d’1 a 3 anys que s’instal.larà a la Sala d’Actes de l’Ajuntament. També hi haurà propostes itinerants.

Els socis del Club Super3 de Televisió de Catalunya seran obsequiats amb la bossa oficial del festival presentant el seu carnet a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro.

16426226_1167327836698336_8908829902994038614_n_opt

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.