Entre 4.000 i 5.000 persones desfilaran a les Rues de Carrosses i Comparses d’aquest cap de setmana

Platja d’Aro, Castell d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Sant Antoni de Calonge i Santa Cristina d’Aro seran l’aparador de molts mesos de feina de les colles, des d’avui i fins diumenge.

Tot a punt perquè colles d’arreu de les comarques gironines es retrobin a les desfilades de comparses i carrosses de la Costa Brava Centre.

Platja d’Aro, la rua més multitudinària

Platja d’Aro serà la rua més llarga i amb més participació. Desfilaran prop de 5.000 persones i més de 80 colles de 17 municipis. La rua matinal començarà a les 11 h i la desfilada de la tarda a les 16 h. Un any més, s’espera una afluència massiva d’espectadors. A partir de la mitjanit, al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro hi haurà música en directe amb el grup de versions ‘Radiohits’ i el lliurament dels premis de la rua a la meitat del ball.

Diumenge, les colles de Castell-Platja d’Aro es desplaçaran a Castell d’Aro per desfilar pel nucli castellarenc a partir de les 12 h. A Platja d’Aro hi haurà animació de carrer i jocs gegants.

Santa Cristina d’Aro, el Carnaval de l’Amistat

Després d’un Dijous Gras dedicat a les famílies, la pròxima gran cita del Carnaval cristinenc serà aquest diumenge amb la gran rua de carrosses i compares on desfilaran una seixantena de colles. La jornada començarà amb una despertada popular. Al migdia, la Colla Els Caganers Alegres serviran una arrossada popular al pavelló d’esports i, a les 16.30 h, començarà la desfilada de les colles que sortiran de la Plaça Catalunya i el recorregut finalitzarà a la zona esportiva municipal.

fullsizerender_opt
Festival infantil a Santa Cristina d’Aro aquest Dijous Gras

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.