El Viceconsolat d’Itàlia a Platja d’Aro

Un centenar de ciutadans del municipi tenen la nacionalitat italiana.

El Viceconsolat d’Itàlia a la Costa Brava i a les comarques de Girona està situat a Platja d’Aro, on viuen un centenar de persones amb nacionalitat italiana.  A la demarcació de Girona (especialment a la Costa Brava) n’hi ha més de 3.600, a banda dels turistes italians que visiten la zona, sobretot a l’estiu.

L’oficina consular està situada a l’avinguda de la Pau, 26, 1-3 de Platja d’Aro i l’horari d’atenció al públic és, amb cita prèvia, els dilluns, dimecres i divendres, de les 11 a les 13 h.

La Vicecònsol honoraria, l’advocada, Emanuela Carmenati, assessora i ajuda a totes les persones italianes que es posen en contacte amb la institució que depèn del Ministeri d’Afers Exteriors i Cooperació Internacional d’Itàlia.

Castell-Platja d’Aro, un municipi obert al món

El centenar de persones italianes que viuen a Castell-Platja d’Aro i s’Agaró, són una excel·lent mostra de la diversitat de nacionalitats que conviuen a la població. Actualment, entre els veïns que resideixen permanentment al municipi, prop d’onze mil, n’hi ha més de dos mil que provenen de 35 països diferents.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *